Anyagtípusok

Anyagok

Kétszínoldalas mintás

 • Piké (100% pamut, 65 % pamut / 35 % PES)
  Vetülékrendszerű mintás szövet plasztikus geometriai mintával. A kétszínoldalas kötés alsó fonalszállal kitöltve, biztosítja a lehető legkisebb nyúlást az anyag szélességében. Nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. A termék különböző tömegsűrűséggel előállítva (170 – 220g/m²).
  Felhasználási lehetőségek: Pique Polo 200, Férfi pólóing Cotton

Szövetek

Ez a szövet 2 vagy több fonal merőleges összeszövéséből keletkezik. Az alapkötés vászon, sávoly és atlasz

 • Vászon (100% fésűlt pamut, 100% PES, 100% PAD)
  A vászonkötés szövete erős, szabályosan ismétlődő kötés. Nem képez mintát, sima és nyomásra valamint hímzésre egyaránt alkalmas. A kötőfonalak megerősíthetők, így készül az Oxford elnevezésű szövet. Tulajdonságait kipróbálhatják női blúzainknál. Ezt a terméket minőségi fésűlt vagy koptatott pamutból, PES vagy PAD-ból állítják elő.
  Felhasználási lehetőségek: Kalapok, Táskák, Női blúzok, Férfi pólók

 • Sávoly (100% fésűlt pamut, 65 % pamut / 35 % PES)
  A sávolykötés szövetében a kötéspontok átlósan helyezkednek el és szabályosan ismétlődnek. A sávolykötés szövete lazább, jobban melegít, puhább és rugalmasabb a megmunkálás során mint a vászon, alkalmas nyomásra és hímzésre. A termék minőségi fésűlt pamut, koptatott pamut vagy PES keverékből készül.
  Felhasználhatóság: Sapkák, Kalapok, Sun visor
   
 • Frottír (100% fésűlt pamut)
   
  Hurkolt szövet minőségi pamutból (350 - 450g/m²) tömegsűrű¬séggel, nagyon puha, kiváló nedvszívó, erős hurkolással mindkét oldalon.
  Felhasználás: Törülköző, Fürdőlepedő, Fürdőköpeny 

Egyszínoldalas sima

 • Single Jersey (100% pamut)
  Finom vetülékrendszerű kötés jellegzetes fa Alan szemszárakkal a színén és szemlábakkal a fonákán. A kötésmód kitűnik rugalmasságával, puhaságával és egyszerű lebonthatóságával. A kötésnél használt fonal nagy hatással van az anyag minőségére. Az ADLER termékekhez felhasznált fonalak minőségi gyűrűsfonással készültek. Az anyag nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. A termék különböző tömegsűrűséggel készítve (145 -200 g/m²)
  Felhasználási lehetőségek: póló Classic, V-neck160, Heavy 200, Heavy V-neck 200, Colormix, 
  Unisex Long sleeve 180, Póló Single 180

Egyszínoldalas mintás

 • Bélés (100% pamut, 95% pamut / 5% elasztan, 65% pamut / 35% PES, 100% PES)
  Vetülékrendszerű kötés jellegzetes fa alakú szemszárak a színén és szemlábak a fonákján. A kötés bélésfonal hozzáadásával készült, amely az anyag fonákján van vezetve. A hozzáadott fonal növeli az anyag nedvszívóképességet, térfogatát, és tartását. A hozzáadott térfogatnövelő és puha fonalakat a jobb hőszigetelés kedvéért bolyhosítják. Nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. A termék különböző tömegsűrűséggel előállítva (280 – 320 g/m²).
  Felhasználási lehetőségek: Női felső Viva
 • Fleece (100% PES)
  Vetülékrendszerű kötés jellegzetes, sűrűn bolyhozott puha felülettel, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal minden időjárásnál. Az izzadtságot kivezeti a kelme felületére, de ugyanakkor megakadályozza a szél behatolását. Az anyag nyomásra és hímzésre egyaránt alkalmas. A termék különböző tömegsűrűséggel előállítva (280 – 360 g/m²)
  Felhasználhatóság: Polár Mellény Next, Férfi Polár Jacket 280

Kétszínoldalas sima kelme

 • Interlock (100% fésűlt pamutszövet) Az interlock kötés két kétszínoldalas kötésből áll 1:1 arányban, amelyeket egymással szemben összeillesztenek. Kiemelkedik minimális nyúlásveszélyével és teltségével. Az anyag sűrűsége lehetővé teszi egy nagyon sima felület előállítását, amely kiválóan alkalmas nyomásra és hímzésre. Ez az anyag kombinálja a kényelem, a minőség és az anyag tulajdonságainak tökéletes kihasználását. A termék 150 g/m² Felhasználhatóság: T-Shirt