Flex - Flock

Flex – Flock

Segítségükkel egyszerűen feliratozhatunk és emblémázhatunk pólókat, vagy bármilyen pamut és poliészter textíliákat.

Jellegéből adódóan teljesen fedő felületet ad, általában egyedi-,vagy kisebb szériás termelésnél alkalmazzuk. A vasalható Flex fólia rugalmas gumi-, a Fock fólia pedig bársony hatású. A nagy színválaszték mellett lehetőség van csillámos, fényvisszaverő,perforált és nyomtatható fóliák alkalmazására is. ( ezekre egyedi ajánlatot adunk) A rendszerünkben megrendelhető színak az alap színpalettából választhatóak.
A mintát vágóplotter segítségével készítjük el,ezért ez az eljárás vektoros grafikát igényel. A fólia a mindennapi használatnak viszonylag ellenálló,40-60 fokig mosható mosógépben és száraz tisztításra is alkalmas.

 

 

 

 

 

 

Flex Premium fóliák

 

Az általunk kínált flex fóliák anyaga a környezetre teljesen ártalmatlan extra rugalmas poliuretán fólia,hőre aktiválódó (150˚C és 175˚C közötti) ragasztó réteggel bevonva. Használható pamut és poliészter alapanyagokon egyaránt. Mosógépben 60˚C-ig mosható. Anyaga 90 mic. vastag poliészter hordozóra laminálva. Hordozója egyben a transzferfólia is.

Flock fóliák  

Az általunk kínált flock fóliák 500 mic. vastagságú kiváló minőségű textildekorációs fóliák. Ökológiailag ártalmatlan nyersanyagból készültek (PVC-mentes), így használhatók fehérnemű, ill. baba- és gyermekruhák díszítéséhez is. Rugalmasak,és kiválóan tapadnak pamut,pamut/poliészter, természetes és műszálas anyagokra is. Nylon és vízlepergető anyagok dekorálásához viszont nem javasoljuk , mert a vízlepergető réteg a vasalástól sérülhet. Széleskörű felhasználási lehetőség jellemzi. A ruhák feliratozása (egyenruhák, sport- és szabadidőruházat) csak egy lehetőség a sok közül. Bármilyen promóciós célra,különféle egyedi design kivitelezéséhez,éttermeknek, munkaruhákra,stb. alkalmazható.90ºC-ig, kifordítva mosható (színes ruhákhoz való,kíméletes mosószerrel). Mosás után nem tapadnak a felületére szálak, nem szöszölődik. Hordozója egyben a transzferfólia is.