Feliratozás rendelése

Feliratozás megrendelésének menete:

Mikor feliratozást szeretnénk rendelni, érdemes az alábbi feltételeket végiggondolni.

Feliratozandó termék anyaga (anyagvastagság összetétel)

               Anyag típusa is meghatározza milyen technikával feliratozható:

Anyagvastagság:

Vékony:

 • 120-170g-ig hímzésre csak kis méretű egyszerű felirat készíthető, mert az anyag nem bírja el a tömött szálsűrűségű hímzést ( lehúzza) .
 • Szitázással  könnyen feliratozható
 • Flexel - Flokkal feliratozható
 • Digitális nyomtatással feliratozható

Közepes vastagságú:

 • 180g-tól hímezhető közepes méretű és tömöttségű minta
 • Szitázással  könnyen feliratozható
 • Flexel - Flokkal feliratozható
 • Digitális nyomtatással feliratozható

 

Vastag anyagok: Kabát, pulóver, mellény, munkaruha

Nagy tömött feliratok és grafikák készíthetők hímzéssel

Szitázással csak béleletlen anyagok és késztermékek feliratozhatóak. Pl: munkaruha, pulóver

Anyag típus:

 • Pamut: digitális nyomtatással, Flexel – Flokkal, hímzéssel szitázással  feliratozható.
 • Kevertszálas ( pamut+….): digitális nyomtatással, Flexel – Flokkal, hímzéssel, szitázással  feliratozható.
 • Műszál ( pl. sportmez): Flex anyagnak néhány típusával, hímzéssel, szitázással  feliratozható.
 • Polár:  hímzéssel feliratozható
 • Széldzseki: szitázható
 • Sapka: hímezhető
 • Törölköző: hímezhető

Termékek mennyisége

1-30 db termék: kis mennyiség

A kis mennyiségű feliratozás esetén.

 • digitális nyomtatás
 • Flexel – Flokkal feliratozás
 • Hímzés

30 db-tól: közepes mennyiség

 • Flexel – Flokkal feliratozás
 • Hímzés
 • Szitázás ( még nem olyan gazdaságos)

 

60 db- tól:

 • Hímzés
 • Szitázás

 

Felirat típusa:     -      1 színes (vagy erre alakítható) Szitázással, hímzéssel, Flex-Flokk fóliával

 • 2-3 direkt szín: szitázással, hímzéssel, Flex-Flokk
 • 4-8 színnel:  hímzéssel, digitális nyomtatással
 • 4 színcolor: digitális nyomtatással

További fontos tudnivaló:

Feliratozás megrendelése estén minden esetben előleg fizetése kötelező!  A teljes vételár 50%-a. A gyártást nem kezdjük meg, amíg az 50% előleg nem érkezett meg a bankszámlánkra.

Mintatermék kérése: Az előleg beérkezése után és a tervek egyeztetése után 1db mintaterméket kérhet. Ennek költsége +1200Ft/szállítási költség/. A mintatermék készítése és küldése hosszabbá teszi a gyártási időt. Ezt minden esetben figyelembe kell venni.

Utánrendelés:  Utánrendelés esetén, amennyiben nincs változás a feliratozás elkészítésének rendelésében, akkor nem számítunk fel előkészítési költséget. Csak a feliratozás költségét kell fizetni.

Szitázás esetén, ha  a mennyiség változik, akkor a nyomás ára is módosul. Ebben az esetben új árajánlatot adunk a feliratozni kívánt termékek mennyiségének tekintetbe vételével.

Megrendelés ismételt beküldése: Rendszerünkben könnyíteni szeretnénk utánrendelését, így ismételten beküldhet az előzőekben beküldött rendelését.

Az árak 1 év elteltével változhatnak, így a termékek árának, és a nyomási költségek árának változtatási jogát fenntartjuk!

Hímzés:

 Hímzés rendelése esetén megvizsgáljuk az Ön által küldött mintát és visszajelzünk , hogy hímzéssel elkészíthető e és milyen formán.  Jelentősen segíti a munkánkat, ha nagy felbontású JPG képet vagy vektorgrafikus állományt tud küldeni a részünkre.

Hímző-minta elkészítése: Minden esetben egy minta elkészítésére szerkesztési díjat számítunk fel.

Az elkészült mintáról egy digitális látványtervet küldünk. Ennek elfogadása után kezdjük meg a gyártást.

Miután a hímző-minta elkészült ezt eltároljuk és évek múltán is utánrendelhet ha változatlan formában kéri. A méret  vagy szín változtatása nem jelent ismételt minta készítést.

Színek választása: színpaletta megtekintése itt.

Miből adódik össze a költség: Hímző-program készítése + hímzés költsége

Hímző cérnánk megfelel az Ökotex Standard 100 szabványnak

logo_tv

Szitázás:

Szitázás esetén egyedi ajánlatot küldünk.  Az eljárás összetettsége miatt a rendszer nem tud árkalkulációt készíteni.

Folyamata: Amennyiben Ön megfelelőnek találta ajánlatunkat akkor látványtervet készítünk a feliratozás elhelyezkedéséről, méretéről. Ennek elfogadása után készítjük el a nyomóklisét.

A kliséköltség az elkészítés díját tartalmazza, a szitakeretet nem. Amennyiben ön egy éven belül  Utánrendelést ad le ugyanazon feliratokra, abban az esetben nem számítunk fel alapdíjat. Egy év elteltével, ha nem érkezik utánrendelés a nyomóklisék kimosásra kerülnek így utánnyomásra nincs mód. Ekkor ismételten le kell gyártanunk a nyomóklisét,A aminek ismételten költsége van.

Színek: Panton színek alapján készül a nyomás. Amennyiben ren,delkezik Panton színkóddal akkor azt adja meg, vagy van direkt színmintája, akkor az ahhoz leghasonlóbbat választjuk ki a nyomáshoz.

Nyomókeret méretek: A/6,A/5,A/4, A/3

Nyomási színek: 1-4 db ig: Póló, vagy pulóver esetén lehetséges a több szín pontos pozícionálása.

Széldzsekik, bélelt mellények esetén az anyag típusa, és a bélés miatt nem lehetséges a több színes nyomás pozícionálása.

Miből adódik össze a költség:

Nyomókeretek költsége( méretek és színek alapján) + nyomási költség

Minél nagyobb a nyomni kívánt termék mennyisége, annál kedvezőbb a nyomási költség.

Flex – Flock

Segítségükkel egyszerűen feliratozhatunk és emblémázhatunk pólókat, vagy bármilyen pamut és poliészter textíliákat.

Jellegéből adódóan teljesen fedő felületet ad, általában egyedi-,vagy kisebb szériás termelésnél alkalmazzuk. A vasalható Flex fólia rugalmas gumi-, a Fock fólia pedig bársony hatású. A nagy színválaszték mellett lehetőség van csillámos, fényvisszaverő,perforált és nyomtatható fóliák alkalmazására is. ( ezekre egyedi ajánlatot adunk) A rendszerünkben megrendelhető színak az alap színpalettából választhatóak.
A mintát vágóplotter segítségével készítjük el,ezért ez az eljárás vektoros grafikát igényel. A fólia a mindennapi használatnak viszonylag ellenálló,40-60 fokig mosható mosógépben és száraz tisztításra is alkalmas.

Flex Premium fóliák

Az általunk kínált flex fóliák anyaga a környezetre teljesen ártalmatlan extra rugalmas poliuretán fólia,hőre aktiválódó (150˚C és 175˚C közötti) ragasztó réteggel bevonva. Használható pamut és poliészter alapanyagokon egyaránt. Mosógépben 60˚C-ig mosható. Anyaga 90 mic. vastag poliészter hordozóra laminálva. Hordozója egyben a transzferfólia is.

 

Flock fóliák  

Az általunk kínált flock fóliák 500 mic. vastagságú kiváló minőségű textildekorációs fóliák. Ökológiailag ártalmatlan nyersanyagból készültek (PVC-mentes), így használhatók fehérnemű, ill. baba- és gyermekruhák díszítéséhez is. Rugalmasak,és kiválóan tapadnak pamut,pamut/poliészter, természetes és műszálas anyagokra is. Nylon és vízlepergető anyagok dekorálásához viszont nem javasoljuk , mert a vízlepergető réteg a vasalástól sérülhet. Széleskörű felhasználási lehetőség jellemzi. A ruhák feliratozása (egyenruhák, sport- és szabadidőruházat) csak egy lehetőség a sok közül. Bármilyen promóciós célra,különféle egyedi design kivitelezéséhez,éttermeknek, munkaruhákra,stb. alkalmazható.90ºC-ig, kifordítva mosható (színes ruhákhoz való,kíméletes mosószerrel). Mosás után nem tapadnak a felületére szálak, nem szöszölődik. Hordozója egyben a transzferfólia is.